Massage

massage

Massage behandeling, ontspanning voor lichaam en geest

Lichamelijke klachten kunnen een teken zijn van stress. Iedereen reageert anders op stress. Sommige mensen krijgen hoofdpijn, anderen raken vermoeid of hebben last van spierpijn. Tijdens gezonde stress spannen spieren zich aan maar het is noodzakelijk dat de spieren zich ook weer ontspannen. Bij veel stress kan het zijn dat uw spieren gespannen blijven en pijnlijk aanvoelen. Als u hier niks mee doet kunt u last krijgen van RSI, slapeloosheid of een burn-out. Het leven is een stuk minder leuk als je pijn of ander ongemak ervaart.

Werking van een massage

Een massage kan uw lichamelijke klachten aanzienlijk verlichten en zelfs voorkomen. Opgehoopte afvalstoffen zullen uit uw lichaam verdwijnen, uw doorbloeding verbetert en uw lichaam zal zich ontspannen.
Omdat door massage afvalstoffen beter worden afgevoerd, kan het zijn dat u gaat transpireren, temperatuurwisselingen gaat ervaren of erg slaperig wordt. Zuurstof en voedingsstoffen worden na de massage beter opgenomen door uw lichaam. U zult zich ontspannen en weer vol energie voelen.

Goed om te weten

De huid is ons grootste orgaan en heeft een belangrijke taak bij het afvoeren van afvalstoffen. Massage is dus gezond voor lichaam en geest!

  • Het geeft je een gevoel van ontspanning
  • Het vermindert je spierspanning
  • Het stimuleert je bloedsomloop
  • Het geeft emotionele steun
  • Het helpt je beter te slapen
  • Het helpt het zelfhelende vermogen van je lichaam
  • Het maakt je huid strakker, gladder en zachter

Aanraking brengt je dichterbij jezelf!

Prijzen

Totale lichaamsmassage
Duur: 2 uur
Prijs: € 135,-

Sportmassage
Duur: 1 uur
Prijs: 67,50

Hotstone massage
Duur: 1 uur
Prijs: € 67,50

Duur: 1 uur (gedeeltelijke massage)
Prijs: € 67,50-

Stoelmassage
Duur: 20 minuten
Prijs: € 25,-

Voetreflexmassage
Duur: 1 uur
Prijs € 67,50

Verschillende behandelingen

Wij bieden verschillende massages aan. Afhankelijk van uw klachten en wensen, kunt u een keuze maken uit:

Reguliere massage
Voor behandeling van spieren en gewrichten gebruiken wij de Tuina techniek. Deze Chinese techniek betekent ‘druk en wrijf’ en staat garant voor verlichting van spier en gewrichtsklachten.

Sport massage
Voor mensen die het uiterste uit hun lichaam halen, bieden wij een combinatie van sportmassage technieken en ontspanningsmassage. Zo kan het lichaam worden voorbereid op intensieve activiteiten en na afloop geholpen worden om sneller te herstellen en weer te ontspannen.

Shiatsu massage
Een andere naam voor deze Chinese massagevorm is acupressuur. Er wordt druk uitgeoefend op de acupunctuurpunten in het lichaam om de energiestroom te stimuleren. Onze therapeuten kunnen vingers, handpalmen en zelfs ellebogen of knieën gebruiken om op het geklede lichaam te drukken. Shiatsu werkt goed bij fysieke klachten maar helpt ook bij geestelijke problemen.

Hotstone massage
Op bepaalde punten van het lichaam worden verwarmde stenen gelegd die rijk zijn aan ijzer en magnesium. Er wordt verder gemasseerd met etherische oliën die kalmerend en ontspannend werken. Deze massage geeft goede resultaten bij rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, spierpijn en problemen met de luchtwegen.

Stoelmassage
De massage wordt gegeven op een speciale massagestoel en is een drukpuntmassage. Het is een zeer ontspannende massage die makkelijk ‘tussen de bedrijven door’ gegeven kan worden ter preventie van stress.

Voetreflexmassage
Alle organen, klieren en zenuwen zijn verbonden met bepaalde punten en gebieden onder de voeten. Door deze te masseren wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd te werken.\

Bindweefselmassage
Door stevige massagegrepen wordt de doorbloeding geactiveerd. Deze massage heeft een ontspannende werking en verstevigt de huid.

Chakramassage
Volgens de Indiase cultuur heeft ieder mens zeven chakra’s of energiecentra die als wielen ronddraaien op de as tussen ons staartbeen en onze kruin. Door de chakra’s te masseren, kan geblokkeerde energie weer gaan stromen.

Deep Tissue massage
Door langzame en diepe massagebewegingen verbetert de energiestroom en worden afvalstoffen afgevoerd. Krachtige en effectieve massage bij opgehoopte spanning van lichaam en geest.

Intuïtieve massage
Onze therapeuten werken hier vanuit het hart en het gevoel en volgen wat wordt ingegeven om te doen tijdens het masseren. Op deze manier wordt de gehele mens behandeld en niet zozeer gewerkt aan bepaalde klachten.

Shantala babymassage
Shantala babymassage is afkomstig uit India en behoort daar tot de dagelijkse verzorging. Deze massage kan verlichting bieden bij vaak voorkomende klachten zoals slaapproblemen, darmkrampjes of obstipatie en een moeilijke start door vroeggeboorte, moeizame bevalling of complicaties tijdens de zwangerschap

BEL ONS