Alternatieve behandeling depressie Eindhoven

Alternatieve behandeling depressie bij Dharma Health

Wilt u zich oriënteren op een alternatieve behandeling van depressie in Eindhoven? Dan bent u bij therapeutisch centrum Dharma Health in Eindhoven aan het juiste adres. Wij bieden onder meer natuurgeneeskundige behandelingen, cursussen en coaching aan bij depressie en helpen u bij het terugvinden van de rust en het geluk in uw leven. Op basis van natuurgeneeskunde en alternatieve geneeswijzen gaan we aan de slag om uw levenslust weer terug te krijgen. Op deze pagina leest u meer informatie over onze behandeling bij depressie en wat Dharma Health daarin voor u kan betekenen. Heeft u interesse in een persoonlijk consult? Laat dan uw gegevens achter via het online contactformulier of bel ons zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Neem contact op

  Naam*

  E-mailadres*

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Effectieve behandeling bij depressie

  Een depressie heeft invloed op alle facetten van uw leven. Uw functioneren wordt er door beperkt. U kunt er als het ware door worden ‘lamgelegd’. U bent somber, uw levenslust lijkt ver te zoeken. Negatieve gedachten voeren de boventoon.

  Symptomen depressie

  U heeft depressieve klachten wanneer u ten minste twee weken zodanig last heeft van de onderstaande symptomen dat er ernstige beperkingen optreden in het functioneren. Van twee onderstaande symptomen moet minstens één aanwezig zijn:

  • Een neerslachtige stemming oftewel somberheid gedurende het grootste deel van de dag, bijna elke dag. Bij kinderen, adolescenten of ouderen kan dit ook een prikkelbare stemming zijn.
  • Ernstig verlies van interesse in bijna alle activiteiten gedurende het grootste deel van de dag, bijna elke dag.

  En minstens drie van onderstaande symptomen zijn aanwezig:

  • Eetproblemen. Meer of juist minder eten. En schommelingen in het gewicht
  • Slaapproblemen (meer of juist minder slapen)
  • Geagiteerd en rusteloos zijn of juist geremd
  • Vermoeidheid en verlies van energie
  • Gevoelens van waardeloosheid of overmatige schuld
  • Concentratieproblemen, vertraagd denken en besluiteloosheid
  • Terugkerende gedachten aan dood of zelfdoding

  Andere veelvoorkomende symptomen van depressie zijn angst, obstipatie, libidoverlies en problemen met het geheugen. Ook psychomotorische symptomen zoals vertraagde motoriek, verminderde mimiek, een ineengezakte houding en terneergeslagen blik kunnen voorkomen.

  Deze video geeft weer hoe zwaar het kan zijn wanneer u zoveel energie bent verloren aan deze gevoelens.

  Herkent u zich in deze depressieve gevoelens? Dan wordt het tijd om er wat aan te gaan doen. Dharma Health in Eindhoven biedt een effectieve behandeling voor een depressie aan om negatieve gedachten het hoofd te bieden en lichaam en geest weer met elkaar in balans te brengen. Bent u op zoek naar alternatieve manieren om uw depressieve gevoelens op te lossen? Wij werken niet met medicatie maar energiebehandelingen om u zodoende weer beter in balans te brengen zodat u zich levenslustiger gaat voelen. Hierdoor kunt u ook beter omgaan met negatieve gedachten die u veel energie kosten.

  Maak een afspraak bij Dharma Health

  Wilt u ook kennismaken met onze natuurgeneeskundige behandeling en ervaren wat onze deskundige medewerkers voor u kunnen betekenen? Wacht niet langer en plan een persoonlijk consult, zodat we samen uw leven weer in balans kunnen krijgen. Plan meteen een afspraak via het online formulier of bel ons op 040-843 9564 voor als u meer vragen hebt over uw behandeling bij een depressie in Eindhoven!

  BEL ONS