Natuurgeneeskundig

Natuurgeneeskundige consulten

Gezondheid voor lichaam en geest

Uw lichaam geeft vaak de eerste tekenen van uit balans zijn door middel van pijnen, spanningen en andere klachten. Uw lichamelijke en/of geestelijke balans is dan verstoord en afvalstoffen hebben zich opgehoopt op bepaalde plaatsen in het lichaam. Een gebrek aan ontspanning en rust zuigen uw gezondheidsenergieën weg, waardoor u een makkelijke prooi bent voor ziektes. Uw energie weerspiegelt uw lichamelijke, geestelijke en spirituele toestand en/of gezondheid. Bij ziekte of andere problemen, zijn er blokkades in uw energiestroom.

Meer ontspanning en een beter gevoel

De natuurgeneeskundige behandeling wordt over het algemeen als heel prettig ervaren. De ervaren ontspanning wordt zeer gewaardeerd. Uw voelt zich door de behandelingen vaak energieker, rustiger, prettiger en slaapt vaak beter. Bij diverse lichamelijke en psychische problemen kan deze energetische of paranormale behandeling verlichting of verbetering geven. Tijdens de energieoverdracht worden lichaam en geest eerst ontgift (drainage) waarna uw lichamelijke en geestelijke balans zich gaat herstellen en verdiepen.

schoonheidsbehandelingen

Soorten behandelingen

Afhankelijk van uw hulpvraag is er tijdens uw consult aandacht voor:

 • drainage/ ontgiften
 • voeding voor lichaam en  geest
 • energiebehandeling
 • magnetiseren
 • aura en chakrabehandeling
 • drukpunt massage
 • meridiaanmassage
 • voetzoolreflexmassage
 • acupressuur
 • fytotherapie, Chinese kruidenleer
 • lichaamsoefeningen
 • affirmaties
 • persoonlijk  coaching
 • hypnotherapie
 • mindfulness (aandachtstraining)
 • NLP (Neuro Linguïstische Programmeren)
 • EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing)
 • oor- en lichaamskaarsen

Wat kunt u verwachten tijden een energetische behandeling?

Tijdens een energetische behandeling stralen onze therapeutes, die tevens medium zijn, genezende energie in het lichaam naar de juiste plaatsen (organen, meridianen, chakra’s en de aura).

De blokkades worden hierdoor opgeheven, waardoor het lichaam weer in staat is zichzelf te herstellen. Hierdoor ontstaat een beter evenwicht en balans in uw psychische, emotionele en lichamelijke gezondheid.

 Aanvullende informatie

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, de aura genaamd. Deze aura weerspiegelt de lichamelijke, geestelijke en spirituele toestand. In de aura bevinden zich zeven hoofdenergiepunten: chakra’s. Energetische behandelingen zijn healingsessies. Door middel van energieoverdracht behandelen wij de 7 chakra’s om zo blokkades op te lossen en de chakra’s van nieuwe energie te voorzien, zodat de energieën weer vrijelijk kunnen stromen. De 7 chakra’s zijn de centra waar energie het lichaam binnenkomt en waardoor het weer naar buiten gaat. Deze centra zijn verbonden aan organen en cellen en ook aan de psyche van de mens. Bij blokkades in de chakra’s treden zowel emotioneel, lichamelijk als geestelijk problemen op en raakt de mens in disbalans. Bovendien bevatten de chakra’s heel veel informatie over het verleden en heden van de mens. Deze worden meteen aangeraakt en geuit tijdens de behandeling waardoor de energiestroom op gang wordt gezet en de verbetering kan optreden. Dit is nodig om zo energiek in het leven te staan en krachtig en gezond te zijn. Uw ligt tijdens een behandeling gekleed op een behandeltafel en u kunt warmte of koude ervaren maar ook tintelingen, spontane spierreacties, rust of diepe ontspanning. Het hoeft niet zo te zijn dat u reacties ervaart op de behandelde plaatsen of in het gehele lichaam. Dit staat los van het effect van de behandeling. Na de behandeling is het belangrijk dat u veel water drinkt, zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

  Neem contact op

  Naam*

  E-mailadres*

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Prijzen

  Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost € 60,00.

  Een aanvullend gesprek naast een regulier consult is ook mogelijk, op advies een van onze therapeuten of als u er zelf behoefte aan heeft.

  Met een gesprek van een half uur of heel uur naast bovenstaande behandeling, worden de prijzen respectievelijk € 90,00 en € 167,50 per consult.

  Wanneer u in uw polis aanvullend verzekerd bent dan worden deze consulten vaak (deels) vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Wij adviseren u om daarover te informeren bij uw verzekeringsmaatschappij.

  BEL ONS