Massage in Eindhoven

Massage bij Dharma Health in Eindhoven

Lichamelijke klachten kunnen een teken zijn van stress. Iedereen reageert anders op stress. Sommige mensen krijgen hoofdpijn, anderen raken vermoeid of hebben last van spierpijn. Tijdens gezonde stress spannen spieren zich aan, maar het is noodzakelijk dat de spieren zich ook weer ontspannen. Bij veel stress kan het zijn dat uw spieren gespannen blijven en pijnlijk aanvoelen. Als u hier niks mee doet kunt u last krijgen van RSI, slapeloosheid of een burn-out. Het leven is een stuk minder leuk als u pijn of ander ongemak ervaart. Met een massage kunt u stress in uw lichaam verminderen. Dharma Health in Eindhoven biedt diverse massages aan. Afhankelijk van uw klachten, kunnen wij u een passende massage bieden.

De werking van een massage

Een massage bij onze praktijk in Eindhoven kan uw lichamelijke klachten aanzienlijk verlichten en zelfs voorkomen. Opgehoopte afvalstoffen zullen uit uw lichaam verdwijnen, uw doorbloeding verbetert en uw lichaam zal zich ontspannen. Omdat door massage afvalstoffen beter worden afgevoerd, kan het zijn dat u gaat transpireren, temperatuurwisselingen gaat ervaren of erg slaperig wordt. Zuurstof en voedingsstoffen worden na de massage beter opgenomen door uw lichaam. U zult zich ontspannen en weer vol energie voelen.

De voordelen van een massage

De huid is ons grootste orgaan en heeft een belangrijke taak bij het afvoeren van afvalstoffen. Een massage bij Dharma Health in Eindhoven is dus gezond voor lichaam en geest! De voordelen van een massage zijn als volgt:

  • Het geeft u een gevoel van ontspanning
  • Het vermindert uw spierspanning
  • Het stimuleert uw bloedsomloop
  • Het geeft emotionele steun
  • Het helpt u beter te slapen
  • Het helpt het zelfhelende vermogen van uw lichaam
  • Het maakt uw huid strakker, gladder en zachter

Aanraking brengt u dichter bij uzelf!

Prijzen

Stoelmassage
Duur: 20 minuten
Prijs: € 25,-

Sportmassage
Duur: 1 uur
Prijs: 67,50

Hotstone massage
Duur: 1 uur
Prijs: € 67,50

Voetreflexmassage

Duur: 1 uur
Prijs € 67,50

Totale lichaamsmassage
Duur: 1 uur
Prijs: € 90,-

Verschillende behandelingen

Dharma Health in Eindhoven biedt verschillende massages aan. Afhankelijk van uw klachten en wensen, kunt u een keuze maken uit:

Reguliere massage

Voor behandeling van spieren en gewrichten gebruiken wij de Tuina techniek. Deze Chinese techniek betekent ‘druk en wrijf’ en staat garant voor verlichting van spier en gewrichtsklachten.

Sport massage

Voor mensen die het uiterste uit hun lichaam halen, bieden wij een combinatie van sportmassage technieken en ontspanningsmassage. Op deze manier kan het lichaam worden voorbereid op intensieve activiteiten en na afloop geholpen worden om sneller te herstellen en weer te ontspannen. Een sportmassage bij Dharma Health in Eindhoven is niet zo ontspannend als een ontspanningsmassage, maar achteraf ervaart u zeker ontspanning.

Shiatsu massage

Een andere naam voor deze Chinese massagevorm is acupressuur. Er wordt druk uitgeoefend op de acupunctuurpunten in het lichaam om de energiestroom te stimuleren. Onze therapeuten kunnen vingers, handpalmen en zelfs ellebogen of knieën gebruiken om op het geklede lichaam te drukken. Shiatsu werkt goed bij fysieke klachten, maar helpt ook bij geestelijke problemen.

Hotstone massage

Bij deze massagetechniek worden op bepaalde punten van het lichaam verwarmde stenen gelegd die rijk zijn aan ijzer en magnesium. Er wordt verder gemasseerd met etherische oliën die kalmerend en ontspannend werken. Deze massage geeft goede resultaten bij rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, spierpijn en problemen met de luchtwegen.

Stoelmassage

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale massagestoel en is een drukpuntmassage. Het is een zeer ontspannende massage die makkelijk ‘tussen de bedrijven door’ gegeven kan worden ter preventie van stress. Boek deze ontspanningsmassage gemakkelijk bij onze salon in Eindhoven.

Voetreflexmassage

Alle organen, klieren en zenuwen zijn verbonden met bepaalde punten en gebieden onder de voeten. Door deze gebieden te masseren wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Bindweefselmassage

Door stevige massagegrepen wordt bij deze massage de doorbloeding geactiveerd. De massage heeft een ontspannende werking en verstevigt de huid.

Chakra massage

Volgens de Indiase cultuur heeft ieder mens zeven chakra’s of energiecentra die als wielen ronddraaien op de as tussen ons staartbeen en onze kruin. Door de chakra’s te masseren, kan geblokkeerde energie weer gaan stromen. Dharma Health is gespecialiseerd in alternatieve geneeswijzen, waardoor u bij ons ook terecht kunt voor een chakra massage in Eindhoven.

Deep Tissue massage

Door langzame en diepe massagebewegingen verbetert de energiestroom en worden afvalstoffen afgevoerd. Krachtige en effectieve massage bij opgehoopte spanning van lichaam en geest.

Intuïtieve massage

Onze therapeuten werken hier vanuit het hart en het gevoel en volgen wat wordt ingegeven om te doen tijdens het masseren. Op deze manier wordt de gehele mens behandeld en niet zozeer gewerkt aan bepaalde klachten. Een intuïtieve ontspanningsmassage bij Dharma Health in Eindhoven zorgt voor totale ontspanning.

Shantala babymassage

Shantala babymassage is afkomstig uit India en behoort daar tot de dagelijkse verzorging. Deze massage kan verlichting bieden bij vaak voorkomende klachten bij baby’s, zoals slaapproblemen, darmkrampjes of obstipatie. Ook kan deze massagetechniek gebruikt worden bij een moeilijke start door vroeggeboorte, een moeizame bevalling of complicaties tijdens de zwangerschap. Bij Dharma Health in Eindhoven kunt u terecht voor deze massage of kunt u een cursus volgen om de massage zelf te geven.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BEL ONS