Over ons

Over Dharma Health

We bieden vele verschillende behandelingen, producten en cursussen aan voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Onze therapeuten staan voor u klaar en houden rekening met uw persoonlijke wensen. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Ook wanneer u een afspraak wilt maken staan wij u graag te woord.

Contactgegevens

Dharma Health
Noord Brabantlaan 150
5652 LH Eindhoven

040-8439564
info@dharma-health.nl

Wij zijn geopend op maandag, woensdag en vrijdag.
Indien wij de telefoon niet kunnen aannemen wordt u verzocht in te spreken op het antwoordapparaat of een mail te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ons team

Annie van Iersel
(alternatief genezer, natuurgeneeskundig therapeut en coach)

Ruim 30 jaar ervaring, talloze patiënten, cursisten en bedrijven…. Annie van Iersel is een gevestigde en zeer gewaardeerde naam in de wereld van alternatieve genezing en totaal balans. Mensen uit het hele land weten haar te vinden als het gaat om het vinden van het juiste mentale en fysieke evenwicht en een manier van leven en werken die gebaseerd is op energie en vertrouwen.

Haar motto is: “Blijf zo mooi als je bent”. Dat is de levensles die Annie al haar relaties meegeeft. Zij doet haar werk na al die jaren nog iedere dag met liefde, plezier en passie. Annie’s energieke betrokkenheid en tomeloze succes worden keer op keer bewezen door de vele patiënten en bedrijven die bij haar terugkomen om te groeien met behulp van haar inzicht, ervaring en kracht.

Als u wilt ervaren wat Annie’s betrokkenheid en succes voor u kunnen doen om te groeien in uw leven en uw werk, neem dan contact op met Dharma Health.

contact1

Monique Deen
Ik ben Monique Deen, samen met jou en mijn team realiseer ik huis- en kantoorinrichtingen die stress verminderen, rust en balans brengen. Meer focus, meer ontspanning, lekkerder in je vel, betere prestaties en meer positiviteit en harmonie in je leven zijn het resultaat.

De opdrachtgever is voor Monique Deen de belangrijkste bron van inspiratie. Binnen het interieur worden producten, meubels en objecten speciaal voor hun omgeving en gebruiker ontworpen. De wensen en eisen van de gebruiker worden samen met de functie(s), kwaliteiten en kenmerken van de ruimte verwerkt tot een harmonieus en duurzaam ontwerp.

Sferen kunnen van ruimte tot ruimte verschillen, terwijl er toch een eenduidige basis onder ligt. Ook vloeiende overgangen en producten die op elkaar aansluiten dragen daaraan bij. Daarom kijkt Monique Deen verder dan de ruimte zelf: naar de omgeving en de mensen die er leven of werken. Of het nu om (delen van) een woonruimte, kantoor of winkel gaat, bestaand of gloednieuw.

contact

Priscilla
Mijn naam is Priscilla en ik werk als schoonheidsspecialiste bij Dharma Health. Mijn passie en liefde voor het vak is in de jaren alleen maar gegroeid. Ik heb altijd gekozen voor de beste kwaliteit in service en dienstverlening en werk alleen met topproducten.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen concept en aanpak ontwikkeld. Met producten van top kwaliteit creëren we samen een omgeving waarin jouw vraag en ontspanning centraal staan. In deze omgeving kunt je optimaal genieten van de behandeling en gastvrijheid. Het resultaat van de persoonlijke aandacht voor lichaam en geest is een heerlijke ontspanning en optimale huidverzorging.

Onze behandelingen zijn ook bedoeld voor de moderne man die het belangrijk vindt om aandacht te geven aan huidverzorging.


BEL ONS