Mindfullness

Cursus mindfulness

Onze vijf zintuigen beïnvloeden de manier waarop de wereld tot ons komt. We zien, horen, ruiken, proeven en voelen en geven zo een referentiekader aan ons verstand. De ervaringen van je zintuigen bepalen de kwaliteit van je leven. De mind is dat deel van je brein dat invloed heeft op je geestelijk welbevinden. De mind bepaalt voor een groot deel ons handelen en hoe we ons levensdoel bereiken.

Wanneer uw hoofd veel te vol zit en u het gevoel heeft dat uw hersenen u de baas zijn, leren wij u om de regie van uw eigen leven weer in handen te nemen. Mindfulness helpt u met het richten van uw aandacht op het huidige moment. Een bewustzijn dat onbelast, licht, gevoelig en helder is zult u zo ontwikkelen. Veel mensen hebben al de positieve werking van mindfulness in hun leven mogen ervaren.

Lichaam en geest hebben baat bij mindfulness. U zult een betere bloeddruk, meer energie, een gezondere hartslag en een lager cholesterolniveau krijgen. Nog enkele voordelen zijn een betere omgang met stress en een diepere ademhaling.

BEL ONS