Alternatieve behandeling bij overspannenheid

Overspannen?

Bij therapeutisch centrum Dharma Dealth kan iedereen die overspannen is een behandeling in Eindhoven volgen. Vraag een persoonlijk consult aan in Eindhoven als u last heeft van bijvoorbeeld een burn out. Onze cursussen en trainingen zijn gericht op het bestrijden van overspannen gevoelens en symptomen. De aanpak van Dharma Health is gebaseerd op alternatieve geneeswijzen. Hierdoor staat het in balans brengen van uw lichaam en geest bij ons centraal. Heeft u interesse in een natuurgeneeskundige behandeling? Maak een afspraak voor een passende overspannen behandeling.

Bestrijd overspannen met een behandeling

Loopt u al enige tijd met een burn out rond? Of merkt u dat u steeds meer uit balans raakt vanwege een te hoge druk? Kies dan voor een passende behandelmethode waardoor u weer rustig aan beter in balans raakt. De afgelopen tijd is er veel te veel van u gevraagd. Er werden zaken van u verwacht die gewoonweg niet haalbaar waren. Dit heeft u logischerwijs opgebroken. Als resultaat voelt u zich momenteel futloos, opgebrand, neerslachtig en uitzichtloos. Al deze gevoelens belemmeren uw dagelijks functioneren. Bovendien heeft u nu wellicht een stuk minder plezier in het leven. Wij helpen u graag met het terugdraaien van deze disbalans. Wij ondersteunen u graag weer sterker, optimistischer en gelukkiger in het leven te staan. Maak een afspraak met ons therapeutisch centrum in Eindhoven. Dan bespreken wij graag welke behandeling het beste bij u past.

meditatie

Voor iedereen die overspannen is een behandeling in Eindhoven

Elk mens is anders. Elke burn out is verschillend. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Ook voor u realiseren wij graag de juiste behandelmethode, zodat u effectief, blijvend en optimaal herstelt. Heeft u al een bepaalde behandelwijze in gedachten? Zo niet, dan inspireren en adviseren onze therapeuten u graag. Omdat al onze trainingen maatwerk zijn, worden ze exact aangepast op uw tempo. Dit werkt voor u het prettigst en werkt het meest efficiënt. Hierbij een overzicht van enkele behandelmethoden:

  • Yoga
  • Meditatie
  • Massage
  • Coaching
  • Mindfulness

Voel u niet langer overspannen

Loop niet langer rond met die neerslachtige gevoelens. Laat u ondersteunen door de gediplomeerde therapeuten van Dharma Health. Na enkele sessies voelt u uzelf al weer wat lichter, vrolijker en beter in balans. Plan een persoonlijk consult in, zodat wij de juiste behandelmethode voor uw burn out kunnen bepalen. U mag uw gegevens achterlaten op ons online contactformulier. Voor direct persoonlijk contact kan gebeld worden naar telefoonnummer 040-8439564. Bij therapeutisch centrum Dharma Health kan iedereen die overspannen is een behandeling in Eindhoven volgen.

BEL ONS