Kleuradvies

Ontdek de kracht van kleur!

Een kleurenanalyse is meer dan een jasje in de juiste kleur. Waarom gaat de een stralen van een bepaalde kleur en de ander er vermoeid van uitzien? Tijdens een persoonlijke kleurenanalyse leer je hoe je jouw beste kleuren toepast in kleding, accessoires en make-up. Ook wordt geanalyseerd welk seizoen type jij bent.

Aan de hand van een uitgebreide testreeks voor de spiegel word je ingedeeld in een van de 4 kleurtypes. Vervolgens gaan we in op de details; stofsoorten, combinaties, accessoires en haarkleur. Het geheel vormt jouw persoonlijke kleurenpalet. De kleurenanalyse neemt een dagdeel in beslag en is mogelijk met of zonder een make-up advies.

Make-up en kleur advies speciaal voor jou gemaakt

Aan de hand van ogen, haar en huidskleur bepalen we je kleurenpalet. Je ontdekt waarom bepaalde kleurnuances je meer flatteren dan andere. Wij werken volgens een unieke methode, waarbij je een kleurkaart ontvangt die helemaal speciaal voor jou samengesteld wordt. Hierbij houden we niet alleen rekening met jouw unieke kleuring, maar ook met jouw unieke persoonlijkheid. Ook krijg je adviezen en tips waar jij kleding kunt vinden in jouw kleuring.

Bovendien word je door een professionele visagist opgemaakt in de kleuren die het beste bij je passen en krijg je tips hoe je jouw gezichtsvormen het mooist uit kunt laten komen met make-up. Advies over haarkleuring en accessoires maken het advies compleet. Je gaat naar huis met een prachtig kleurenpalet waarin jouw persoonlijke kleuren staan en het make-up advies.

Persoonlijk kleuradvies

Inclusief een mapje met daarin een voor jou persoonlijk samengestelde kleurenkaart en een gratis make-up advies
Prijs € 150,-

Bruids make-up

Inclusief proef make-up en super effect ampul
Prijs € 70,-

Make-up met super effect ampul

Super effect ampul zorgt ervoor dat uw make up de gehele dag perfect blijft zitten.
Prijs € 30,-

Make-up zonder ampul

Prijs € 23,-

BEL ONS