Behandeling via de chakra’s

 Klachten  via uw chakra’s  behandelen .

Er kunnen verschillende energetische behandelingen worden uitgevoerd die de energiebalans  in ons lichaam herstellen. Als u een natuurgeneeskundige benadering via een chakrabehandeling  kiest,  zult u merken dat u zich in alle gevallen beter zult voelen. Door traumatische ervaringen of geblokkeerde energiestromen  het hoofd te bieden is het mogelijk om u  veel beter in uw vel te voelen. Daarnaast zal de energiestroom in uw lichaam ook terug goed op gang komen wat bijzonder belangrijk is voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bent u eveneens op zoek naar een mogelijkheid om een chakrabehandeling te ondergaan? Dan bent u daarvoor bij ons beslist aan het juiste adres!

Welke voordelen zijn er aan verbonden?

Indien u er voor kiest om een chakrabehandeling te ondergaan kunt u rekenen op diverse interessante voordelen, namelijk:

  • U zult veel eenvoudiger kunnen ontspannen
  • U zult over aanzienlijk meer zelfvertrouwen beschikken dan vroeger
  • U zult meer vreugde halen uit uw leven
  • U zult de touwtjes af en toe eens kunnen laten varen en meer vertrouwen stellen in
    anderen.

Chakrabehandeling

Energetisch natuurgeneeskundige chakrabehandelingen zijn healingsessies. Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, de aura genaamd. Deze aura weerspiegelt de lichamelijke, geestelijke en spirituele toestand. In de aura bevinden zich zeven hoofdenergiepunten: de chakra’s.  De 7 chakra’s zijn de centra waar energie het lichaam binnenkomt en waardoor het weer naar buiten gaat. Tijdens een healing wordt er gewerkt aan uw energieveld (aura), energiepunten(chakra’s), energiebanen (meridianen), organen, etc.

Chakrabehandeling

Bovenstaande zorgt er voor dat u een veel comfortabeler leven zult leiden en dat alleen maar door gebruik te maken van de unieke werking van een chakrabehandeling! Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke mogelijkheden wij u als therapeutisch centrum te bieden hebben!

Wat is het doel van een dergelijke behandeling?

Een chakrabehandeling heeft als doel om de energieblokkades die in ons lichaam zijn terug te vinden op te heffen. Deze blokkades ontstaan door de jaren heen en zijn het gevolg van emotionele gebeurtenissen die we hebben meegemaakt. Mensen denken vaak dat dergelijke gebeurtenissen uitsluitend een lichamelijke impact hebben, maar ze ook mentale schade veroorzaken die langer blijft hangen dan in eerste instantie wordt gedacht. Een chakrabehandeling zorgt er voor dat deze schade gedeeltelijk wordt hersteld. Daarnaast zorgt ze ook nog eens voor een bepaalde mentale sterkte waardoor u het leven meer dan ooit met volle moed tegemoet kunt treden

BEL ONS