Alternatieve behandeling eczeem Eindhoven

Breng uw lichaam weer in balans

Bent u benieuwd naar een alternatieve eczeem behandeling in Eindhoven? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk consult voor uw behandeling bij Dharma Health. Wij zijn een therapeutisch centrum voor alternatieve geneeswijzen en maken gebruik van de natuurgeneeskunde bij diverse problemen en klachten. Zo ook bij eczeem. Op onze website vindt u informatie over het soort behandelingen dat wij geven, om lichaam en geest weer in balans te brengen. Wilt u meer weten of informatie hebben over de eczeem behandeling bij Dharma Health?  Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Wat is eczeem?

Eczeem wordt veroorzaakt door een verstoring in de huid. Dit kan leiden tot een gevoelige, schilferige en droge huid. Het is tevens belangrijk om contact met factoren die irritatie veroorzaken te beperken. Bijvoorbeeld contact met schoonmaakmiddelen, zeep en te droge lucht. Ook is het veelvuldig wassen van de huid niet aan te raden. Om deze verstoringen in de huid te beperken en de symptomen ervan te bestrijden, is een goede behandeling en huidverzorging essentieel.

Eczeem behandeling in Eindhoven bij Dharma Health

Bij Dharma health gaan we ervanuit dat lichamelijke klachten worden veroorzaakt door het uit balans zijn van lichaam en geest. Dit kan zich uiten in een ophoping van afvalstoffen op één of meerdere plaatsen van het lichaam. De huid kan ook zo’n plek zijn, waar zich problemen kunnen voordoen. Om de balans weer te herstellen, is een eczeem behandeling bij Dharma Health zeer aan te raden. Met behulp van natuurkundige geneeswijzen en producten herstellen we de huid dusdanig, dat irritatie en jeuk verdwijnen.

Over Dharma Health

Therapeutisch Centrum Dharma Health is specialist in alternatieve geneeswijzen. In onze behandelingen gaan we uit van de natuurlijke kracht van de mens. En we proberen zoveel mogelijk mensen een optimale balans in leven te laten vinden. Door onze natuurkundige geneeswijzen, kunnen wij hulp bieden bij diverse problemen, vragen en klachten. Zowel fysiek als mentaal.

Plan nu uw persoonlijke afspraak

Wilt u meer weten over de behandelingen bij huidaandoeningen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een persoonlijk consult met u kunnen inplannen. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, of bel ons op telefoonnummer: 040-8439564. Voor een effectieve eczeem behandeling in Eindhoven bent u bij Dharma Health aan het juiste adres.

BEL ONS