Energie douche

energie douche

Is het u weleens opgevallen dat u in sommige kamers beter slaapt dan in andere, of dat u op kantoor duidelijk prettiger werkt sinds u aan een ander bureau zit? Zitten uw gasten liever ook in de keuken dan in de comfortabelere woonkamer ? Dit komt door de atmosfeer, de “energie” van een ruimte. Deze bepaalt of uw woning een plaats is waar u zich honderd procent op uw gemak voelt. Naar mate de tijd verstrijkt kan er in een woning negatieve energie opbouwen. Dit komt door ruzies, negatieve gedachten of gebeurtenissen die zich voordoen in het bestaan van de woning. Dit is onvermijdelijk, maar kan veel invloed hebben op de harmonie van uw leven. Voor- en tegenspoed, gezondheid of ziekte, geluk of tegenslag weerspiegelen zich in uw woning of kantoor.
Dharma Health interior analyseert welke invloed de vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de bewoners hebben. We behandelen en beïnvloedden de energie zodat de negatieve invloeden veranderd worden in positieve.

Werkwijze:

  • 1) Analyse van de woning : We helpen u door uw huis beter te leren kennen. Zo leren we ook de mensen die erin wonen ook kennen.
  • 2) De filosofische kracht om orde aan een huis te geven ontbreekt vaak, de diepere betekenis van ruimtes onderling en dierbare spullen. We adviseren een herinrichting, en maken probleemgebieden inzichtelijk (denk aan wateradres, energiestromingen etc)
  • 3) Je huis is vaak een weerspiegeling van je persoonlijke beleving. Het huis moet net zo puur zijn als goed en gezond eten.
BEL ONS