Eindhoven angst energetische therapie

Eindhoven angst energetische therapie.

Een energetische behandeling is een eeuwenoude geneeswijze die de energiebanen in ons lichaam opent om weer balans te vinden en ondersteuning geeft aan de mogelijkheid om het lichaam te genezen. Simpel gezegd, het heft blokkades op zodat de energiestromen verbeteren en onze gezondheid verbetert. Energetische geneeswijze bestaat al duizenden jaren.

Wat doet een energiebehandeling  Eindhoven bij angst?

Wij  helpen bij gezondheidsproblemen, emotionele gezondheidsproblemen in het bijzonder, die niet altijd gemakkelijk opgelost kunnen worden  Bijvoorbeeld: wanneer uw energieniveau laag is kan dat leiden tot chronische vermoeidheid, depressie, menopauze symptomen, stress en angst. Andersom geldt ook; wanneer angst u in de ban heeft zal uw energieniveau verlagen en ontstaat een verminderde weerstand en liggen lichamelijke gezondheidsproblemen op de loer. Angst is een grote energievreter waardoor u soms niet meer op eigen kracht de cirkel kan doorbreken. Door energiebehandelingen  krijgt u de energie en inzicht om weer in balans te komen. U ervaart weer rust in het hoofd en lichaam.

Normale angstklachten of een angststoornis?

Angst kan erg nuttig zijn in gevaarlijke situaties. Dan spreken we over reële angsten. Overdreven angst zonder werkelijk gevaarlijke situaties kan u belemmeren effectief te presteren. Als u een angst(-stoornis) hebt dan kunt u geen manier meer vinden om met uw angstgevoelens om te gaan. U gaat zelfs situaties vermijden in uw alledaagse activiteiten.

Angsten zijn overblijfselen van overlevingsmechanismen in uw brein. Angst ontstaat door een bepaald denkpatroon. U bent ergens van overtuigd en u heeft conclusies getrokken.Uw lichaam reageert op angst door een stressreactie te vertonen. De stressreactie bestaat dan uit gejaagd ademhalen (hyperventilatie) of juist door oppervlakkige ademhaling. Transpireren, duizeligheid, misselijkheid, diarree, vermoeidheid, hyperventilatie,verwarring en gebrek aan concentratie. Lichaam en geest zijn namelijk een onlosmakelijk geheel en reageren op elkaar.
Angst is behoefte aan controle op de situatie. Echter hiermee belemmert u uzelf en ondermijnt u uw verlangens en levensplezier.

Wat kost het je om angstig te zijn:

Angst of een fobie kan ervoor zorgen dat u uw werk, vrienden, interesses en bezigheden verliest en daardoor eenzaam wordt. Mensen schamen zich voor wat ze doen en voelen zich schuldig tegenover hun omgeving. Tegelijkertijd zien ze geen manier om het anders te doen. U bent als het ware in de ban van de angst. Het kost u veel energie om nog van het leven te genieten. Velen hebben het gevoel dat ze overleven. Hoe fijn is het niet om weer te leven zonder angst?

Hoe helpt natuurgeneeskunde Eindhoven u met uw angst en paniek?

Als u angstig bent is het niet makkelijk uw angst onder ogen te zien. Wij leren u hoe uw brein werkt en hoe uw stapsgewijs de angst kunt omzetten naar vertrouwen. Angst is een verkeerde raadgever die gebaseerd is op een leugen waarin u bent gaan geloven. Door meer energie te ontvangen gaat u de kracht krijgen om te gaan leven in plaats van overleven. Lichaam en geest komen zo weer in balans.

BEL ONS