Gastenboek

home3

Dharma Health is voor mij een bijzonder, fijn & warm plekje op aarde waar ik mijn onmisbare, favoriete en betrouwbaarste kompas voor mijn levensweg heb mogen vinden. En waar ik elke keer weer heerlijk op kan laden om vervolgens weer fris, met een nieuwe kijk, door te gaan. Dankjewel dat jullie er altijd voor mij en mijn gezin zijn. Dankjewel voor jullie onvoorwaardelijke liefde, warmte, eerlijkheid en inzichten op het juiste moment. En ja…ook bedankt voor de nodige schoppen onder mijn kont… Liefs Bertil Go Dharma Health's angels!

Bertil

Na vele jaren van continue fysieke ellende, had ik het gevoel dat niemand me meer kon helpen. Artsen wisten niet wat ze met mijn klachten aanmoesten. Kortom, ik moest er maar mee leren leven, waardoor ieder vorm van toekomstperspectief verdwenen was. Een totaal onacceptabele situatie voor een jonge, hoogopgeleide vrouw die heel veel plannen had voor het leven. Uiteindelijk ben ik bij Annie van Iersel terecht gekomen. Bij haar heb ik voor het eerst verlichting van mijn klachten ervaren, maar wat misschien nog veel belangrijker is, van haar heb ik zo ontzettend veel geleerd: over mijzelf, over mijn aandoening, hoe ik ermee om moet gaan, hoe ik weer vertrouwen in het lijf moet krijgen wat mij zo lang in de steek heeft gelaten. Het is een gevecht en een bewustwordingsproces van jaren geworden, met hoogte- en dieptepunten, maar ik durf weer vooruit te kijken en iedere dag dat het weer een beetje beter gaat, iedere dag dat ik een stap kan zetten die ik voorheen niet kon maken, is een geschenk. Ondanks alle ellende, kan ik nu toch zeggen dat deze hele fase van mijn leven een verrijking is geworden, waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben. Daarvoor ben ik haar dankbaar. A.S.

A.S.

Dharma Health heeft een speciaal plekje in mijn hart. Voelen dat je welkom bent en mensen om je geven, is een rijk gevoel. Dankjewel voor jullie liefde, eerlijkheid en inspiratie. Altijd kan ik op jullie hulp rekenen en dat geeft me kracht om in moeilijke momenten door te gaan. Veel liefs namens mijn kindjes en mijzelf, Saskia

Saskia
BEL ONS