Alternatieve geneeswijze Heeze

Alternatieve geneeswijze biedt oplossingen

Wilt u in de omgeving van Heeze geestelijk en lichamelijk meer in balans komen? Maak dan een afspraak bij therapeutisch centrum Dharma Health in Eindhoven. Dankzij onze alternatieve geneeswijze komt u lekkerder in uw vel te zitten. U ondervindt meer kracht. En u leert de voordelen van mindfulness toe te passen in uw eigen leven. Weet u al aan welke behandelingen u behoefte heeft vanuit Heeze? Bij ons kunt u onder andere terecht voor een depressie behandeling, mindfulness trainingen en een meditatie cursus. Bent u benieuwd naar wat alternatieve geneeswijzen voor uw leven kunnen betekenen? Maak vanuit Heeze een afspraak voor een persoonlijk consult.

Hoe een depressie behandeling u kan helpen

Ondervindt u symptomen van een depressie? Bij Dharma Health kunt u terecht voor een passende depressie behandeling. Wij luisteren aandachtig en respectvol naar uw verhaal. Wij helpen u stap voor stap weer richting het juiste pad. U zult merken dat u daardoor rustiger, sterker en gelukkiger in het leven komt te staan. Maak een afspraak met ons vanuit Heeze als u interesse heeft in onze depressie behandeling.
consulten

Mindfulness opent uw ogen

Mindfulness is de leer die zich richt op lichamelijke, spirituele en geestelijke groei. Zodra u uw zintuigen versterkt dankzij een cursus in mindfulness, krijgt u meer inzicht in uzelf en de wereld om u heen. Wilt u ervaren hoe het is om mindful in het leven te staan? Maak dan vanuit Heeze kennis met onze cursus. U zult merken dat u niet alleen uw focus verbetert, maar dat u hiermee ook meer kennis vergaart over uw eigen situatie en kwaliteiten.

Raak in balans met onze meditatie cursus

Wilt u leren meer naar uw intuïtie te kunnen luisteren? Vindt u het lastig uw doelen na te streven? En wilt u meer geluk en rust vinden in uw leven? Kies dan voor het volgen van een meditatie cursus. Onze meditatie cursus is zo opgezet dat deze effect heeft op zowel uw lichaam als geeft. U zult daardoor meer in balans zijn met uw eigen kracht. Ervaar zelf vanuit Heeze de vele voordelen van onze meditatie cursus.

Kies voor meer geluk en rust in Heeze

Bemerkt u in Heeze klachten of ongemakken? En wilt u deze het liefst bestrijden met behulp van alternatieve geneeswijzen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk consult bij therapeutisch centrum Dharma Health. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 040-8439564. Mailen mag naar info@dharma-health.nl. Kies ook voor een betere balans. Bezoek Dharma Health vanuit Heeze
.

BEL ONS