Alternatieve geneeswijze Helmond

Beleef een intense massage in Helmond

Tegenwoordig is ontspanning een begrip geworden waar veel mensen uit Helmond noodgedwongen een gebrek aan hebben. Daarnaast ondervinden mensen ook steeds vaker een zeer grote weerstand vanuit hun omgeving. Om al deze negatieve invloeden het hoofd te kunnen bieden kan het interessant zijn om eens langs te komen in ons therapeutisch centrum. Een zogenaamde healing coach kan u helpen om terug de meerwaarde van uw eigen leven te ontdekken. Wilt u hier graag meer over weten of bent u op zoek naar een locatie waar u heerlijke massages kunt beleven? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres!

Welke massages worden er aangeboden?

In eerste instantie bent u bij ons ervaren wellnesscentrum aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan massages. Onze voetreflexmassage is bijvoorbeeld zeer bekend en populair. Naast deze unieke massage bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor een babymassage, een volledige lichaamsmassage, een Thaise massage en een zogenaamde hotstone massage. Hierdoor kunt u als inwoner van Helmond gegarandeerd even heerlijk ontspannen voor een relatief scherpe prijs.

 

Kaatsheuvel

De noodzaak van ontspanning

Veel mensen uit Helmond hebben vandaag de dag een zeer hectisch leven. Dit brengt dan ook bijzonder veel stress en spanning met zich mee. Gelukkig bestaan er verschillende mogelijkheden om dit het hoofd te bieden. In ons therapeutisch centrum in de buurt van Kaatsheuvel heeft u dan ook de mogelijkheid om:

  • Een cursus mindfulness te volgen
  • Deel te nemen aan een zeer interessante energetische therapie
  • Een chakrabehandeling te ondergaan
  • Te leren mediteren

Verschillende cursussen

Bij Dharma Health hebben we door de jaren heen een compleet aanbod aan cursussen uitgewerkt voor mens uit Helmond. U beschikt bijvoorbeeld over de mogelijkheid om een meditatiecursus te volgen. Een dergelijke cursus brengt zeer veel interessante voordelen met zich mee. Zo voelt u zich veel beter in uw vel. Daarnaast neemt de stress aanzienlijk af en zult u een grotere, persoonlijke kracht ondervinden. Door middel van persoonlijke coaching leert u hoe het maximale uit meditatie te halen waardoor uw leven er meteen een stuk rooskleuriger uit zal komen te zien. Wilt u graag als inwoner van Helmond alle mogelijkheden van ons therapeutisch centrum ontdekken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een overzicht van de verschillende cursussen die wij kunnen aanbieden.

BEL ONS