Alternatieve geneeswijze Valkenswaard

Dharma Health: meer over alternatieve geneeswijzen

Woont u in Valkenswaard en bent u op zoek naar een oplossing voor uw klachten, op basis van alternatieve geneeswijzen? Maak dan eens een afspraak bij Dharma Health in Eindhoven. Ons therapeutisch centrum biedt verschillende behandelingen en cursussen aan, die uw welzijn en gezondheid zullen verbeteren. Depressie behandeling, mindfulness of volg een meditatie cursus en leer hoe u weer in uw kracht komt te staan. Breng vanuit Valkenswaard eens een bezoek aan Dharma Health, zodat wij kunnen vertellen wat wij op het gebied van alternatieve geneeswijzen voor u kunnen betekenen. Op deze pagina leest u alvast meer over een greep uit ons aanbod aan behandelingen. Wij heten u van harte welkom vanuit Valkenswaard!

Depressie behandeling: kom weer in uw kracht te staan

Een depressie beïnvloedt alle facetten van het leven. U voelt zich somber, uw functioneren is beperkt en u lijkt rond te zwemmen in uw gedachten. Het is van belang om erachter te komen wat de oorzaak van uw lijden is. De depressie behandeling van Valkenswaard richt zich op het verbeteren van de geestelijke gezondheid, door middel van lichamelijke oefeningen. Uitgangspunt hierbij is dat onze geestestoestand van invloed is op ons lichaam en andersom. Door middel van mindfulness oefeningen en yoga, zal er een positieve werking optreden op onze geestelijke gesteldheid. Tijdens de depressie behandeling bekijken we hoe we uw leven in Valkenswaard weer op de rails kunnen krijgen en hoe u weer in uw kracht komt te staan.

Zonnevlecht

Meer mindfulness in Valkenswaard

Ontspanning is erg belangrijk in ons leven. Ons werk, ons drukke gezinsleven en onze sociale activiteiten kunnen dusdanig veel van ons vragen, dat ontspanning er bij in schiet. Dit kunnen we misschien een tijdje volhouden, maar op den duur loopt men toch tegen de lamp. Met een cursus mindfulness van Dharma Health, leert u hoe u bepaalde zaken los kunt laten en leert u hoe u kunt ontspannen. Woont u in Valkenswaard ? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Geluk en rust als gevolg van onze meditatie cursus

Rust en geluk: we hebben er allemaal recht op. Ervaar net als vele andere cursisten uit Valkenswaard de voordelen van een meditatie cursus bij Dharma Health. Geluk, welzijn en levenskwaliteit zullen verbeteren. Dit gunt u uzelf toch ook?

Maak een afspraak voor een persoonlijk consult

En zo zijn er nog talloze voorbeelden waarbij Dharma health op basis van alternatieve geneeswijzen hulp kan bieden. Ervaart u in Valkenswaard zelf klachten in het leven of kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Graag kijken wij hoe wij u van dienst kunnen zijn! Breng vanuit Valkenswaard een bezoek aan Dharma Health en maak een afspraak door te bellen naar: 040-8439564

BEL ONS