Auto immuunziekte

We zien in onze praktijk veel mensen met een  auto-immuunziekte. De auto immuunziekte alternatieve behandeling is voor veel mensen een welkome aanvulling.
Het immuunsysteem is bij hen ontregeld waardoor ziekteverwekkers makkelijker vat krijgen op het lichaam en ontstekingsreacties kunnen ontstaan.
Sommige van deze aandoeningen komen vaker voor( zoals reuma, ziekte van Crohn of MS) dan andere (Sjögren, ziekte van Addison of Lupus)

Auto immuunziekte alternatieve behandeling

Auto-immuunziekten die we regelmatig zien:

  • maag en darmen: ziekte van crohn en colitis ulcerosa, coeliakie
  • huid: psoriasis, lupus en vitiligo
  • gewrichten: reuma en reumatische arthritis (R.A.)
  • ruggenmerg en hersenen: multiple sclerose
  • bloed en lichaamsvocht: diabetes mellitus.

auto immuunziekte alternatieve behandeling huid   auto immuunziekte alternatieve behandeling gewrichten

Kan een auto immuunziekte genezen?

Wat kunnen we voor u betekenen wanneer u een auto-immuunziekte heeft? Tijdens onze energiebehandelingen leren we u omgaan met de klachten en kunnen we vaak verlichting geven aan de ervaren klachten. Hierdoor ervaart u meer kwaliteit van leven.

We geven aanvullende therapie die erop gericht is om uw weerstand te verhogen en de belasting te verminderen. Een natuurgeneeskundige therapie die gericht is op principes zoals; drainage/ ontgiften, prikkeloverdracht, energieoverdracht, voeding en psyche.
We doen dit door het lichaam te ontdoen van afvalstoffen (ontgiften) zodat uw energie weer beter kan stromen en uw zich vitaler voelt. Belangrijk is dat u daardoor meer ontspanning ervaart en stress vermindert. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het effect van de natuurgeneeskundige behandeling zal dan ook op meer fronten merkbaar zijn.
Stress is namelijk een grote energievreter die uw weerstand doet afnemen. Door een goede weerstand en een goed energieniveau, zult u met meer kwaliteit kunnen leven met een auto-immuunziekte. Minder pijn, stijfheid, vermoeidheid en afname andere lichamelijke klachten en meer vitaliteit, energie, bewegingsvrijheid.

Wilt u dit ook?

www.dharma health.nl

BEL ONS