Coaching

Coachingstechnieken

Het leven wordt er tegenwoordig niet gemakkelijker op. Veel mensen hebben problemen om alle indrukken die men dagelijks krijgt te verwerken. Wij kunnen met coaching ervoor zorgen dat het een stuk gemakkelijker zal worden voor u om die indrukken te verwerken. Dharma Health mindfullness trainingen, coaching voor tieners en kinderen en wij komen regelmatig op de werkvloer bij bedrijven om met trainingen de werknemers beter te laten functioneren. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of neem, zonder enige verplichting, contact met ons op voor meer informatie.

Ervaring

Dharma Health is een echte alleskunner op het gebied van coaching. We zijn al vele jaren actief in dit vakgebied en hebben al menigmaal laten zien dat een training bij ons bijzonder veel effect heeft.

Trainingen voor bedrijven

Wij verzorgen met grote regelmaat coaching voor werknemers binnen bedrijven. Wij leren de werknemer vooral om te gaan met waarneming zodat emoties en interpretaties een kleinere rol zullen gaan spelen wanneer waarnemingen voor verwarring zorgen. Wij leren de cursisten hoe ze beter om kunnen gaan met die waarnemingen zodat er minder conflicten op de werkvloer zullen plaatsvinden.

Verschillende soorten coaching

Naast coachen hebben wij nog een aantal andere diensten die wij leveren zoals massages, en schoonheidsbehandelingen en geven wij advies voor een alternatieve geneeswijze. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

  • Kinder en tiener coaching
  • Mindfullness trainingen
  • Meditatie trainingen
  • Personal training
  • Bedrijfscoaching
  • Bodymassage
  • Stoelmassage
  • Voetrelfexmassage
  • Schoonheidssalon
  • Webshop met diverse artikelen

Speciale trainingen voor kinderen en tieners

Veel ouders liggen nogal eens overhoop met hun kinderen. Vooral de puberteit is een lastige periode. Wij hebben speciale coaching programma’s voor kinderen en tieners. Tijdens deze trainingen zorgen wij ervoor dat het kind of de tiener een stuk beter zal functioneren in het dagelijks leven.

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van coaching die wij kunnen verzorgen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij verzorgen coaching voor particulieren en bedrijven en kunnen de training helemaal afstemmen op uw wensen. Binnen bedrijven geven wij trainingen om werknemers beter te laten functioneren waarbij ons doel vooral is om de verborgen talenten bij hen zoveel mogelijk te ontwikkelen. Ook het omgaan met elkaar op de werkvloer heeft bij ons veel aandacht zodat er veel beter met elkaar samengewerkt kan worden. Informeer ook naar de speciale coachprojecten die wij verzorgen voor tieners en kinderen.

BEL ONS