Ziekte van Dupuytren alternatieve behandeling

Ziekte van Dupuytren

De ziekte van Dupuytren kenmerkt zich door bindweefselverhardingen in de handpalm en vingers. Door deze verhardingen worden vingers in een buigstand getrokken, waardoor deze uiteindelijk niet meer gestrekt kunnen worden. Dit worden ook wel klauwhanden genoemd. Heeft u last van deze symptomen? Dharma Health kan u helpen met een alternatieve behandeling bij de ziekte van Dupuytren.

Alternatieve behandeling Dupuytren bij Dharma Health

Dharma Health is gespecialiseerd in alternatieve geneeswijzen en zet zich in voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij onze alternatieve behandeling van de ziekte van Dupuytren starten wij met het opsporen van de klachten. Op deze manier kunnen wij achterhalen waar de ziekte vandaan komt, bijvoorbeeld door genetische factoren, diabetes of ontstekingen in het lichaam. Vervolgens kunnen wij alternatieve behandeling van Dupuytren starten met behulp van diverse methoden:

Uw klachten verminderen

De ziekte van Dupuytren kan behandeld worden met een operatie. In onze praktijk zien wij echter vaak dat de ziekte daarna weer terug kan komen of op een andere plek verschijnt. Bent u daarom op zoek naar een natuurgeneeskundige behandeling? De alternatieve behandeling van Dharma Health kan helpen met het aanzienlijk verminderen van uw klachten. Heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via 040-8439564 of door te mailen naar info@dharma-health.nl.

BEL ONS