Coaching Eersel

coaching eersel

Specialisten in alternatieve geneeswijze omgeving Eersel

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van personal coaching en andere alternatieve geneeswijzen in de omgeving van Eersel? Dharma Health helpt u om het maximale uit uw leven te halen. U kunt bij ons o.a. terecht voor een massage, meditatie, mindfulness en personal coaching. Wij zijn de therapeuten die met een Oosterse benadering het leven van u weer helemaal op de rit kunnnen brengen. Wij verzorgen naast de mindfulness trainingen ook massage, meditatie en wij kunnen u adviseren voor een alternatieve geneeswijze. Vanuit Eersel is onze praktijk snel te bezoeken.

Personal coaching in Eersel

Dharma Health is de coach in de omgeving van Eersel die altijd u persoonlijk zal begeleiden. Met coaching van ons kunt u er zeker van zijn dat uw verborgen talenten naar boven zullen komen en dat u zich meer bewust bent van uw eigen handelen. Wij zijn specialisten in de omgeving Eersel voor deze trainingen. We garanderen u vooruitgang in uw leven wanneer u regelmatig sessies volgt bij ons.

Wij letten ook op de kleintjes. Daarom hebben wij speciale trainingen om kinderen en tieners te coachen in Eersel in hun dagelijks leven.

Mogelijke alternatieve geneeswijze die we u bieden in Eersel

Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden. Maak ook gebruik van onze kennis voor een alternatieve geneeswijze.

 • Mindfulness trainingen
 • Alternatieve geneesmiddelen
 • Meditatie trainingen
 • Personal coaching
 • Bedrijfscoaching
 • Webshop met diverse artikelen
 • Bodymassage
 • Stoelmassage
 • Voetreflex massage
 • Schoonheidssalon
 • Kinder- en tiener coaching

Ontspanning: massage, meditatie, mindfulness

Wij zijn ook de specialisten in de omgeving van Eersel voor een heerlijke Oosterse massage. Wanneer u bij ons een uur op de massagetafel onder handen bent genomen door onze masseurs en masseuses dan bent u weer helemaal als herboren.

Massage of mindfulness in de regio Eersel? Neem contact op

Heeft u interesse gekregen in onze praktijk en wilt u graag meer informatie over onze meditatie en mindfulness trainingen of personal coaching in de omgeving van Eersel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw persoonlijke leven kunnen betekenen en informeren u als bedrijf met alle plezier omtrent onze trainingen voor bedrijven. Met ons als personal of bedrijfscoach bent u er zeker van dat u snel resultaten zult boeken in uw leven of op de werkvloer. Voor particulieren verzorgen in wij Eersel tevens speciale trainingen voor kinderen en tieners. Wij verzorgen ook meditatie en massage en zijn tevens specialisten voor een perfecte alternatieve geneeswijze.

BEL ONS