Coaching Eindhoven

Totaalbalans praktijk voor coaching en alternatieve geneeswijze in Eindhoven

Bent u op zoek naar een alternatieve geneeswijze specialist in de omgeving van Eindhoven? Iemand die uw leven weer helemaal in balans, kan brengen en die tevens diensten kan leveren zoals massage en alternatieve geneeskunde? Neem dan contact op met Dharma Health. Wij zijn specialisten op het gebied van meditatie, mindfulness trainingen en personal coaching en gevestigd in Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat u weer helemaal in balans komt met meditatie cursussen waarbij u een totaalbalans krijgt in uw bewustzijn zoals u nog nooit gehad heeft.

Ontspannende massage in onze praktijk in Eindhoven

Wij kunnen diverse mogelijkheden aanbieden in de regio van Eindhoven. Heeft u rug, spier of gewrichtsklachten? Kom dan langs voor een massage die u weer helemaal als nieuw zult laten voelen. Wij geven diverse massages zoals een voetmassage of een hotstone massage. Wij kunnen de personal coach voor u zijn en komen ook regelmatig in bedrijven om op de werkvloer het beste uit de werknemers te halen. Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal kunnen aanbieden in Eindhoven en omgeving.

 • Mindfulness trainingen
 • Alternatieve geneesmiddelen
 • Meditatie trainingen
 • Personal training
 • Bedrijfscoaching
 • Webshop met diverse artikelen
 • Bodymassage
 • Stoelmassage
 • Voetreflex-massage
 • Schoonheidssalon
 • Kinder en tiener coaching

Coaching, massage, meditatie en mindfulness in Eindhoven

Dharma Health is de expert in Eindhoven op het gebied van coaching en alternatieve geneeswijze. We kunnen uw klachten goed verhelpen zolang de specialist maar weet welke geneeswijze het beste past bij de klacht. Denk bijvoorbeeld aan meditatie, mindfulness of een ontspannende massage. Wij hebben die specialisten in onze praktijk voor u klaarstaan. Onze personal coaches zijn allemaal toppers in het begeleiden van particulieren en bedrijven en halen het beste uit het onderbewustzijn van de mens. Maak een afspraak met ons en laat ons langskomen in uw bedrijf in Eindhoven wanneer u ons wilt inschakelen als de coach voor uw bedrijf.

Personal coaching in Eindhoven? Bel en maak een afspraak

Aarzel niet wanneer u in Eindhoven een specialist zoekt voor mindfulness training of personal coaching in Eindhoven. Bel 040-8439564 of stuur ons een mail op info@dharma-health.nl. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal kunnen betekenen voor u. U kunt bij ons ook terecht voor massage, meditatie en een alternatieve geneeswijze voor uw kwalen. Met onze coaching staat u een stuk sterker in het leven. Wij halen de talenten in u naar boven en zorgen ervoor dat u een meer bewust bent van uw eigen functioneren in het dagelijkse leven. Breng uw leven meer in balans met een persoonlijke begeleiding van ons. Wij geven verzorgen ook trainingen voor bedrijven in de regio van Eindhoven.

BEL ONS