Energetische therapie in Eindhoven

Kom in balans met een energetische behandeling

Wilt u uw energiestromen beter in balans krijgen door middel van energetische therapie Eindhoven? Gezondheidsbevorderend voor lichaam en geest.
Bij therapeutisch centrum Dharma Health in Eindhoven kunt u terecht voor diverse natuurgeneeskundige behandelingen. Al onze behandelmethoden zijn gericht op natuurgeneeskundige principes van ontgiften/ drainage, energieoverdracht, prikkeloverdracht,voeding en psyche. Deze helpen u op een zachte wijze naar een vitaler,lichter en stabieler leven. Bent u benieuwd naar welke therapie u het beste kan helpen? Neem contact met ons op en bespreek uw klachten tijdens een persoonlijk contact. Dan informeren wij u over onze energetische oplossingen. Na enkele sessies van de energetische therapie merkt u al een betere balans in uw lichaam en geest.

Waar heeft energetische therapie Eindhoven effect op?

Het hedendaagse leven wordt regelmatig als erg druk en hectisch beschouwd. Dit kan een negatief effect hebben op uw gemoedstoestand en uw energieniveau. U kunt zich opgejaagd voelen. Of juist enorm lusteloos en neerslachtig. Het lijkt alsof de maatschappij steeds meer van ons verwacht. Als wij hier niet aan kunnen voldoen, dan raken we uit onze balans. Dit brengt stress en overspannen gevoelens met zich mee. Deze negatieve gevoelens kunt u psychisch ervaren:

levensvragen
verdriet
angsten
depressieve gevoelens
burn out
geestelijk oververmoeid

maar het kan ook voorkomen dat u fysieke symptomen ondervindt:

migraine
huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, etc.
rugpijn
artrose
auto immuunziekten zoals reuma
long-, maag-, darm- en leverklachten
ontstekingen
gordelroos
MS
CVS
Fybromyalgie
onverklaarbare klachten
etc.

Herkent u zich in bovenstaande beschrijving?
Wilt u meer energie, een betere weerstand, zich vitaler voelen, minder pijn, vermoeidheid of stijfheid?
Neemt dan contact met ons op voor  een persoonlijk consult bij therapeutisch centrum Dharma Health in Eindhoven Dan helpen wij u met de voor u juiste energetische therapie in Eindhoven.

consulten

Energetische therapie Eindhoven

Het uitgangspunt van al onze behandelmethoden is ontspanning. Immers, pas als uw gemoedstoestand  en het lichaam zich in een stressvrije ruststand bevindt, kunnen uw lichaam en geest de balans herstellen. Voor iedereen hebben wij een persoonlijke deskundig advies met bijbehorende behandeling. Wilt u wat beter gefocust in het leven staan en zich verder ontwikkelen? Dan zijn er ook mogelijkheden om onze cursussen te volgen. Zoals In Balans yoga, mindfullness of cursus persoonlijke ontwikkeling. Wenst u juist een absolute rust te verkrijgen in uw hoofd? Dan bieden onze meditatie trainingen uitkomst. Of geef uw energiestromen weer een prettige opkikker door een heerlijke massage. Elke massage of energetische behandeling levert u in elk geval het volgende op:

  • Meer ontspanning
  • Verhoging van optimisme
  • Verbetering prestatievermogen
  • Lekkerder in uw vel zitten
  • Zelfhelend vermogen

Kies voor energetische behandeling /energetische therapie Eindhoven

Met behulp van onze natuurgeneeskundige behandeling of cursussen  voelt u zich  herboren. Energetische therapie Eindhoven helpt u bij geestelijke als fysieke problemen. Het werkt op tal van gebieden zoals:
relatie
studie
werk
financiën
rouw en verlies
gezondheid, etc.
Elk probleem in je leven is een verstoring van je energie. Door dit aan te raken komt er beweging en inzicht en kunnen situaties veranderen.Neem contact op met de gediplomeerde therapeuten van Dharma Health via ons online contactformulier, telefoonnummer 040-8439564 of e-mailadres info@dharma-health.nl.

BEL ONS