Coaching Geldrop

geldrop

Alternatieve geneeswijze en massage regio Geldrop

Bent u op zoek naar therapeuten in Geldrop die een alternatieve behandeling kan verzorgen zoals een mindfulness training, mediatie of coaching? Neem dan contact op met Dharma Health. Wij zijn de therapeuten in de regio van Geldrop die uw leven weer in balas kunnen brengen met personal training of een cursus meditatie. Wij verzorgen ook massages, hebben een schoonheidssalon en kunnen u helpen wanneer u een alternatieve geneeswijze zoekt voor uw kwalen.

Uw adres voor coaching, massage, meditatie en mindfulness regio Geldrop

Dharma Health is uw rots in de branding wanneer u zoekt naar een alternatieve geneeswijze om uw leven weer in balans te brengen. Wij kunnen uw personal coach zijn waarbij we ervoor kunnen zorgen dat uw onderbewustzijn weer helemaal naar boven komt maar we kunnen ook een massage aanbieden om uw rug, spier en gewrichtsklachten et verhelpen. Bent u op zoek naar een specialist in alternatieve geneeswijze, meditatie en mindfulness in de regio Geldrop? Wij van Dharma Health helpen u graag.

Persoonlijke coaching regio Geldrop

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen voor een beter persoonlijk leven of meer succes op het werk. Wij geven deze trainingen zowel aan particulieren als bedrijven in Geldrop. Wij komen dan ook graag langs bij uw bedrijf in Geldrop om uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen. Uw werknemers zullen er beslist baat bij hebben wanneer wij met een training nog meer kwaliteiten bij uw werknemers naar boven halen. Wij verzorgen ook speciale cursussen in de buurt van Geldrop voor tieners en kinderen.

Ontspannende massage regio Geldrop

Wilt u lekker ontspannen na een drukke werkdag of heeft u spier-, rug- of gewrichtsklachten? Kom dan eens langs bij ons voor een massage. U voelt uzelf weer als herboren wanneer u bij ons van de massagetafel komt.

Massages en trainingen in de regio Geldrop

  • Mindfulness trainingen
  • Alternatieve geneesmiddelen
  • Meditatie trainingen
  • Personal training
  • Bedrijfscoaching
  • Bodymassage
  • Stoelmassage
  • Voetrelfexmassage
  • Schoonheidssalon
  • Kinder en tiener coaching

Personal coaching in de regio Geldrop? Neem contact op

Wilt u meer weten van onze personal coaching, mindfulness en bedrijfstrainingen in de regio van Geldrop? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen u weer helemaal bewust maken van uw eigen kunnen en functioneren en wij kunnen binnen uw bedrijf een training geven waarbij wij ervoor zorgen dat we het maximale uit uw werknemers zullen halen. Wij zijn ook de praktijk in de regio van Geldrop voor een meditatie, mindfulness of een heerlijk ontspannende massage. Heeft u gewrichtsklachten of spierpijn? Kom dan langs bij ons. Onze specialisten kunnen de klachten een stuk verlichten door middel van een massage, meditatie of een andere alternatieve geneeswijze. Bel 040-8439564 of mail naar info@dharma-health.nl.

BEL ONS