Mindfulness Eindhoven

 Mindfullness kan uw leven veranderen

Steeds vaker gaan mensen op zoek naar een mogelijkheid om te ontspannen, om te beseffen dat wat men heeft belangrijker is dan wat men had kunnen hebben. Voldoening uit het leven halen is voor veel mensen zeer moeilijk, maar toch is dit van cruciaal belang. Zonder een gevoel van voldoening voelt u zich immers opgejaagd en gestresseerd en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een mindfullness training kan u helpen om precies die energie uit het leven te putten die u nodig heeft om niet alleen goed te kunnen ontspannen, maar u daarnaast ook gewoon echt goed in uw vel te voelen.

Wat is mindfullnes?

Mensen die er voor kiezen om een mindfullness training of cursus te ondergaan komen daarbij in aanraking met veel negatieve gebeurtenissen en gevoelens uit het verleden. In principe bestaat de training uit verschillende onderdelen. Zo zult u leren aandacht geven aan zaken die echt belangrijk zijn in het leven, maar zult u ook het besef krijgen van hier en nu aanwezig te zijn.

Daarnaast leert u opmerkzaamheid zonder oordelen en leert u accepteren wat er is en niet wat u had kunnen hebben. Met andere woorden, door het volgen van een mindfullness training wordt u zich in principe beter bewust van de inhoud van uw leven.

 

 

Mindfullness

Hoe wij u kunnen helpen

Bij Dharma Health bieden we onze klanten een natuurgeneeskundig consult aan waardoor ze zich meer dan ooit bewust worden van de vele voordelen die ze in het leven krijgen aangereikt. Tijdens dit natuurgeneeskundig consult en tijdens onze meditatiecursus is er ook aandacht voor mindfulness. Hoewel er een lange weg valt af te leggen in de richting van mindfullness zult u merken dat u na afloop van de training veel beter in uw vel zult zitten. Niet alleen zult u meer aandacht hebben voor de zaken die er echt toe doen in het leven, daarnaast zult u zich ook gewoon beter voelen. Wat dat betreft heeft mindfullness een zeer veelzijdige werking die niet alleen een gunstige invloed heeft op volwassenen, maar waar ook jongeren de vruchten van kunnen plukken.

Welke voordelen brengt het met zich mee?

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven zijn er aan het volgen van aandachtstraining of mindfullness veel interessante voordelen verbonden. We zetten ze graag even voor u op een rijtje:

  • U merkt een aanzienlijke afname van stress en spanningen
  • Zowel uw concentratie als prestatievermogen worden/structureel verbeterd
  • U kunt zich veel beter en intenser ontspannen
  • U krijgt een positievere indruk van niet alleen uzelf, maar ook van uw omgeving
  • Diverse klachten waaronder slapeloosheid, angst en depressieve gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon

Bovenstaande maakt het in ieder geval duidelijk, aan het volgen van een mindfullness training zijn bijzonder veel interessante voordelen verbonden! Aarzel dan ook niet langer en neem snel geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

BEL ONS