Mindfulness

Haal het beste in uzelf naar boven

Heeft u behoefte aan een personal coach die met een speciale training het beste in u naar boven kan halen? Informeer dan bij Dharma Health naar de mindfulness trainingen die wij verzorgen. Wij zijn specialisten in deze techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van simpele oefeningen om uw meer bewust te laten worden van uw handelen. Met deze therapie zult u meer van uzelf te weten te komen en zult u een stuk stabieler door het leven gaan. Informeer naar de mogelijkheden bij ons voor een mindfulness training of lees verder op de website wat wij allemaal aan kunnen bieden.

Wij leren u ook om met mediteren meer stabiliteit te kweken. Met een meditatie training tijdens een mindfulness sessie krijgt u meer rust in uw lichaam wat waarnemen een stuk gemakkelijker maakt.

Oefeningen onder begeleiding

Wij leren u tijdens de mindfulness training om een aantal basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Deze basisvaardigheden zijn;

Waarnemen zonder oordeel
Wij leren u tijdens de mindfulness training om uw waarneming te scheiden van uw interpretaties en gevoelens. Waarnemen en interpreteren. Wij leren u om bewust te zijn of uw interpretatie is gebaseerd op gevoelens, vooroordelen of op uw eigen mening.

Beheersing van de ademhaling
Wanneer u uw ademhaling onder controle heeft dan is het gemakkelijker om goed waar te nemen. Wij leren u om op de juiste manier adem te halen wanneer u informatie moet verwerken.

Een tevreden gevoel

Wanneer u tevreden bent met wat u heeft dan is het ook makkelijker om waar te nemen zonder vooroordeel. Wij leren u tijdens de mindfulness cursus hoe tevredenheid gebruikt kan worden om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een specialist die mindfulness trainingen kan geven? Informeer dan bij bij Dharma Health naar de mogelijkheden die wij bieden. Wij kunnen het beste weer in u naar boven halen. We kunnen ervoor zorgen dat u een stuk stabieler door het leven gaat. U kunt er met mindfulness training achter komen hoe u in het leven staat en wat uw vaardigheden en kansen zijn. Wij maken u weer bewust van uw eigen ik en zorgen ervoor dat u dat ook in het dagelijks leven kunt gebruiken, door bewuster te leven. Wij geven de trainingen zowel voor particulieren als bedrijven en verzorgen ook speciale coaching voor tieners en kinderen.

BEL ONS