Coaching Veldhoven

veldhoven

Veelzijdige therapeuten voor alternatieve geneeswijze in de regio Veldhoven

Bent u op zoek naar een alternatieve therapeuten in Veldhoven die mindfulness trainingen kan verzorgen, die coaching kunnen verzorgen voor bedrijven, particulieren, kinderen en tieners en die een alternatieve geneeswijze aanbieden? Dan bent u bij Dharma Health aan het goede adres. Onze therapeuten in Veldhoven  brengen weer balans in uw dagelijkse leven. Naast therapieën voor geestelijk welzijn verzorgen wij ook massage in onze praktijk. Kom eens langs vanuit Veldhoven bij ons om een afspraak te maken of lees verder over de mogelijkheden die wij allemaal aan kunnen bieden.

Personal coaching, mindfulness, meditatie en massage

Dharma Health is een echte alleskunner op het gebied van alternatieve geneeswijzen in de omgeving van Veldhoven. Naast onze trainingen voor een stabieler leven verzorgen wij ook meditatie en mindfulness waarbij u weer volledig tot rust kunt komen. Onze therapeuten begeleiden u in deze techniek om het uiterste uit uw bewustzijn te halen zodat u zich meer bewust wordt van uw eigen functioneren. U kunt bij ons ook terecht voor een rustgevende massage, alsmede alternatieve geneesmiddelen.

Alternatieve geneeswijze voor een beter bewustzijn

Onze therapieën zijn er vooral op gericht om u weer helemaal bewust te laten worden van uw eigen kunnen. Met een meditatie training van ons komen uw emoties helemaal tot rust en bent u weer in staat om helder na te denken over u mogelijkheden en kansen.

Een ontspannende massage

Naast meditatie en coaching bieden we ook verschillende massages aan. Oosterse massagetechnieken staan bekend om de hoge kwaliteit. Wij zijn de massagesalon in de regio van Veldhoven die gespecialiseerd is in verschillende massagetechnieken. Ook wanneer u graag een massage wilt die gewrichtsklachten en spierpijn kan verhelpen of verlichten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Coaching, trainingen en behandelingen regio Veldhoven

 • Mindfulness trainingen
 • Alternatieve geneeswijze en geneesmiddelen
 • Meditatie trainingen
 • Personal training
 • Bedrijfscoaching
 • Webshop met diverse artikelen
 • Body massage
 • Stoel massage
 • Voetreflex massage
 • Schoonheidssalon
 • Kinder en tiener coaching

Mindfulness training in de regio Veldhoven? Neem contact op

Heeft u interesse in onze mindfulness trainingen en coaching in de regio van Veldhoven? Neem dan contact op om een afspraak te maken met ons bel 040-8439564 of mail info@dharma-health.nl. Wij brengen het beste in u naar boven en zorgen ervoor dat u een stuk stabieler in het dagelijks leven staat met een personal training van ons. Wij verzorgen dichtbij Veldhoven ook massage en meditatie waarmee u weer helemaal tot rust kunt komen. Maak tevens gebruik van onze praktijk wanneer u een alternatieve geneeswijze zoekt voor uw kwaal of ziekte. Wij bieden speciale trainingen aan voor kinderen, tieners en bedrijfstrainingen waarbij wij uw en uw medewerkers leren om met een betere samenwerking meer uit het werk te halen.

BEL ONS