Coaching Waalre

waalre

Praktijk voor alternatieve geneeswijze regio Waalre

Heeft u behoefte aan een professional in de regio van Waalre die u kan begeleiden in het dagelijks leven met meditatie, mindfulness trainingen en coaching? Neem dan eens contact op met Dharma Health. Onze therapeuten in Waalre helpen u op het gebied van personal training en verzorgen daarnaast ook meditatie, massage en consulten voor alternatieve geneeswijzen. Wij hebben professionals voor u klaar staan die het maximale eruit zullen halen wanneer u behoefte heeft aan een persoon die u mentaal weer helemaal op het spoor kan brengen. Lees verder over de mogelijkheden die wij bieden in de omgeving van Waalre of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Massage, meditatie en mindfulness

Naast onze trainingen om het zelfbewustzijn naar boven te halen kunt u ook bij ons terecht voor een massage, wanneer u even lekker wilt ontspannen. Wij zoeken de Qi bij u op en masseren uw gewrichten, spieren en rug zodat u uzelf weer als herboren voelt wanneer u weer van de massagetafel afkomt. Kom eens langs bij ons. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Waalre en bieden verschillende pakketten aan. Lees hieronder wat wij verder allemaal aan kunnen bieden.

 • Mindfulness trainingen
 • Alternatieve geneeswijze
 • Meditatie trainingen
 • Personal training
 • Bedrijfscoaching op lokatie in Waalre
 • Webshop met diverse artikelen
 • Bodymassage
 • Stoelmassage
 • Voetreflexmassage
 • Schoonheidssalon
 • Kinder en tiener coaching

De personal coaching specialist in de regio Waalre

Wij leven heden ten dage in een complexe wereld waar de wetenschap op vele vraagstukken antwoorden heeft gevonden. Dharma Health wil daar graag iets aan toevoegen. Onze therapeuten benaderen het op een alternatieve manier door terug te gaan naar de ziel van de mens. Wanneer u therapeuten voor personal coaching, meditatie en mindfulness, zoekt in de regio van Waalre. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook ontspannende massages en hebben we een schoonheidssalon met verschillende behandelingen.

Mogelijkheden op het gebied van alternatieve geneeswijze regio Waalre

Wilt u meer weten van onze praktijk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek. Bel 040-8439564 of mail info@dharma-health.nl. Wanneer u een professionele personal coach zoekt voor het dagelijks leven dan zijn wij in Waalre de keuze voor u. Wij kunnen naast coaching in Waalre ook mindfulness trainingen geven waarbij wij ervoor zorgen dat u zich meer bewust wordt van uw huidige functioneren en uw talenten. Maak ook gebruik van onze kennis wanneer u zoekt naar een alternatieve geneeswijze voor uw ziekte. En wilt u een keer lekker ontspannen dan bent u van harte welkom voor een professionele massage of een meditatie sessie om weer helemaal tot rust te komen.

BEL ONS