Ga mindful op vakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur. Heeft u er ook al zo’n zin in? Iedereen kijkt graag uit naar de vakantie, maar helaas pakt die in de praktijk soms minder euforisch uit dan gehoopt. Het blijkt namelijk erg moeilijk te zijn dagelijkse beslommeringen volledig ‘thuis te laten’ als we op vakantie gaan. Onze tip: ga mindful op vakantie. Dan kunt ook u optimaal genieten.

Waarom een mindfulness & meditatie cursus volgen?

Vakantie is pas echt leuk als u uw dagelijkse leven los kunt laten. Dan kunt u op de vakantie heerlijk tot rust komen, nieuwe inspiratie op doen en uw lichaam en geest weer helemaal in balans brengen. Merkt u dat uw hoofd niet ‘leeg’ genoeg is hiervoor? Zorg dan dat u mindful op vakantie gaat. Volg een mindfulness & meditatie cursus en kunt stress, twijfels, overbelasting en fysieke mankementen makkelijker de baas zijn. U leert te luisteren naar uw eigen lichaam en geest en daarmee uw intuïtie. Dit levert u straks veel meer plezier, geluk en rust op tijdens en ook na  uw vakantie!

Vijf tips voor uw vakantie vanuit de mindfulness & meditatie cursus

Heeft u alvorens uw vakantie onze mindfulness & meditatie cursus gevolgd? Dan kunt u heerlijk, totaal in balans, gaan genieten van uw vakantie. U zult uw vakantie hierdoor veel intenser gaan beleven. Gebruik onderstaande tips om volledig mindful te kunnen genieten van uw vakantie:

  • Doe nieuwe ervaringen op
  • Laat jezelf toe niets te doen
  • Wees niet te streng voor jezelf
  • Observeer in plaats van oordeel
  • Haal plezier uit ‘vervelende’ klusjes

Informatie over onze mindfulness & meditatie cursus

De focus van onze cursus ligt op zelfontplooiing en zelfontwikkeling. Hiermee kunt u uw lichamelijke, spirituele en geestelijke groei stimuleren. U leert inzicht te krijgen in uzelf, uw huidige situatie en uw spirituele kwaliteiten. Door deze te herkennen en te erkennen kunt u aan de slag gaan met uw persoonlijke doelen. Wij maken u bekwaam in mindfulness, zodat u weer de regisseur van uw eigen hersenen wordt. Wij brengen verschillende manieren van meditatie onder de aandacht, zodat u eigenhandig stress, vermoeidheid en frustratie kunt verminderen. Door onze cursus kunt u uw lichamelijke en geestelijke gezondheid beter in balans brengen en houden. Meld u direct aan voor deze mindful cursus en leer mediteren.

Meld u aan voor onze mindfulness & meditatie cursus