Last van hooikoorts ?
Neem tijdig voorzorgsmaatregelen zodat je het volgende jaar beter beschermd bent en minder klachten ervaart. Hoe fijn is dat?
Je kunt in december een pollenkuur op homeopatische basis nemen die je een heel seizoen betere bescherming biedt.
In de periode half januari tot november bij mooi, droog weer, als de bomen en grassen gaan bloeien kan je last van hooikoorts krijgen. Hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën.

Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam op stuifmeel van sommige grassen, planten en bomen, die in bloei staan. Dit stuifmeel, ook wel pollen genaamd, zweeft in de lucht en wordt vervolgens ingeademd.
De overgevoeligheid voor het stuifmeel ontstaat doordat het afweermechanisme van je lichaam in de war is.
In het lichaam ontstaat een allergische reactie en er komt een stof vrij:histamine genaamd. Histamine zorgt ervoor dat hooikoortsklachten optreden. Bij een aanval van hooikoorts raken de slijmvliezen geïrriteerd. Met name de slijmvliezen in je neus- en keelholte en de slijmvliezen bij je ogen.

Last van hooikoorts kan van grote invloed zijn op de kwaliteit van leven. Het kan invloed hebben op je werk, op school, je nachtrust of je sociale bezigheden.
Wanneer je interesse hebt in deze kuur bestaande uit 5 buisjes met korrels die je wekelijks onder de tong laat smelten gedurend de maand december, neem dan nu contact met ons op. We zorgen er dan voor dan je de kuur tijdig hebt.