Massage in Eersel

massage Veldhoven

Een rustgevende massage nabij Eersel

Bent u op zoek naar een salon in Eersel voor een massage waarmee u zichzelf weer helemaal als herboren voelt? Kom dan langs bij Dharma Health. Onze praktijk voor totaalbalans is gelegen in Eindhoven, nabij Eersel. Wij bieden diverse massages aan en al onze specialisten zijn gediplomeerd en kunnen uw rug, voeten en gewrichten ontdoen van klachten. Bij Dharma Health verlaat u de praktijk met een heerlijk ontspannen gevoel. Wij bieden naast onze massages ook andere diensten aan, zoals meditatiesessies, cursussen en diverse alternatieve geneeskundige consulten.

Verschillende mogelijkheden

Wat voor massage in Eersel u ook zoekt, bij Dharma Health vindt u totale ontspanning. Uiteraard bieden wij de traditionele massagebeurt aan waarbij uw rug, spieren en gewrichten onder handen zullen worden genomen. Wij gebruiken de Tuina techniek, wat betekent “druk en wrijf”. Deze Chinese techniek staat garant voor een goed resultaat en verlichting van spier, rug en gewrichtsklachten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse speciale behandelingen, zoals een stoelmassage, voetreflex massage of hotstone massage. Wanneer u bij ons van de massagetafel komt voelt u zich als herboren en zijn uw spier-, rug- of gewrichtsklachten beslist een stuk minder. Onze masseurs en masseuses zijn allen vakmensen die ervoor zorgen dat u een gevoel van totale ontspanning ervaart.

In onze schoonheidssalon kunnen wij aanvullend een gezichtsmassage verzorgen tijdens een schoonheidsbehandeling. Ervaar het comfort van een losse massagebehandeling van Dharma Health of ga voor een uitgebreide verwendag.

Reborn verwendag

Onze speciale aanbieding is de reborn verwendag. Tijdens deze dag krijgt u het volgende:

  • Een vitaliserend voetenbad met etherische oliën
  • Voetverzorging
  • Negen fasen voet en beenmassage
  • Massagebehandeling van armen, benen, rug en hoofd
  • Parrafinebad met perzik aroma voor uw handen
  • Een uitgebreide handmassage
  • Een uitgebreide schoonheidsbehandeling
  • Hotstone massage

Dit arrangement is beschikbaar in combinatie met een drankje en een hapje.

Neem contact op voor een afspraak

Heeft u behoefte aan een massage vlakbij Eersel om van uw rugklachten af te komen of om gewoon eens lekker te ontspannen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak bij onze praktijk in te plannen.

BEL ONS