Massage

massage

Een rustgevende massage

Bent u op zoek naar een massagesalon die een massage kan aanbieden waarmee u zichzelf weer helemaal als herboren voelt? Kom dan langs bij Dharma Health. Wij verzorgen massage zoals hotstonemassage, Oosterse massages en voetreflexmassage van hoge kwaliteit. Onze specialisten zijn allemaal gediplomeerd en kunnen uw rug, voeten en gewrichten ontdoen van klachten, dat zal u een heerlijk ontspannen gevoel geven. Wij bieden naast onze massagediensten ook meditatie aan, tevens zijn wij de specialist wanneer u een alternatieve geneeswijze zoekt.

Massagetherapeuten met veel mogelijkheden

Dharma Health heeft therapeuten die meer bieden dan alleen een massage. Wij verzorgen ook mindfullness trainingen, cursussen meditatie en wij verzorgen coaching voor het bedrijfsleven. Uiteraard bent u naast al deze mogelijkheden altijd welkom in onze massagesalon voor een massage verzorgd door onze masseurs en masseuses.

Verschillende mogelijkheden

In onze massagesalon zijn er diverse mogelijkheden. Uiteraard bieden wij de traditionele massagebeurt aan waarbij uw rug, spieren en gewrichten onder handen zullen worden genomen. Wij gebruiken de Tuina techniek wat betekent “druk en wrijf”. Deze Chinese techniek staat garant voor een goed resultaat en verlichting van spier, rug en gewrichtsklachten.

Speciale behandelingen

Naast de reguliere massagebehandeling kunt u ook bij ons terecht voor speciale behandelingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hotstonemassage of een voetreflexmassage. In onze schoonheidssalon kunnen wij tevens een gezichtsmassage verzorgen tijdens een schoonheidsbehandeling. Ervaar het comfort van een massagebehandeling met hotstones die een heerlijk ontspannen gevoel geven of ervaar onze speciale verwendag.

Reborn verwendag

Onze speciale aanbieding is de reborn verwendag. Tijdens deze dag krijgt u het volgende:

  • Een vitaliserend voetenbad met etherische oliën
  • Voetverzorging
  • Negen fasen voet en beenmassage
  • Massagebehandeling van armen, benen, rug en hoofd
  • Parrafinebad met perzik aroma voor uw handen
  • Een uitgebreide handmassage
  • Een uitgebreide schoonheidsbehandeling
  • Hotstonemassage

Dit alles in combinatie met een drankje en een hapje.

Neem contact op voor een afspraak

Heeft u behoefte aan een massage om van uw rugklachten af te komen of om gewoon eens lekker te ontspannen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij geven verschillende soorten massages zoals de klassieke bodymassage, een stoelmassage, voetreflex massage of hotstone massage. Wanneer u bij ons van de massagetafel komt dan voelt u zich als herboren en zijn uw spier, rug of gewrichtsklachten beslist een stuk minder. Onze masseurs en masseuses zijn allemaal vakmensen die weten wat ze moeten doen om u zichzelf helemaal op uw gemak te laten voelen.

BEL ONS

Introductie aanbieding meditatietraining

U kunt nu kennis maken met meditatie. Graag nodigen we u uit voor een 2 uur durende meditatietraining.

Introductieprijs €7,50 p.p