massage

Last van lichamelijke klachten?

Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Bij de één is het stress. De ander heeft een sportblessure opgelopen. Ook de uitwerking kan enorm verschillen. Waar de één last van hoofdpijn krijgt bij spanning, een blessure of zorgen, raakt de ander oververmoeid of krijgt deze last van spierpijn. Of iemand nou last heeft van hoofdpijn, spierpijn of stress; in al deze gevallen spannen spieren zich aan die zich in een gezonde situatie zouden ontspannen. Het doel is dus ook uw lichaam en geest weer optimaal te laten ontspannen. Schakel daarvoor een massage van ons in.

Waarom ontspannen spieren zo belangrijk zijn

Spieren die gespannen staan, voelen erg vervelend. Het kan pijn doen, u kunt er hoofdpijn door krijgen of u gaat in een verkeerde houding zitten, staan of lopen. Blijft u te lang rondlopen met gespannen spieren? Dan kan dit resulteren in RSI, slapeloosheid, een burn-out of zelfs een heuse depressie. Voorkom dit door op tijd te kiezen voor een passende massage. Omdat elke lichamelijke kwaal een andere oorzaak en uitwerking heeft, bestaan er verschillende massages. Wij informeren u graag over ons aanbod aan massages. Neem contact met ons op als u een afspraak met ons wilt maken voor een bepaalde massage.

Merk direct het effect van een massage

Een massage kan lichamelijke klachten aanzienlijk verlichten of zelfs voorkomen. Wat een massage doet is opgehoopte afvalstoffen uit uw lichaam verwijderen. Daarnaast verbetert het uw doorbloeding en zorgt het ervoor dat uw lichaam zich kan ontspannen. Deze bijzondere en directe resultaten kunnen als gevolg hebben dat u tijdens de massage gaat transpireren, het plotseling koud of warm krijgt of erg slaperig wordt. Dit is geen probleem. Wij creëren graag een veilige en vertrouwde omgeving voor u, zodat u volledig en onbezorgd kunt ontspannen. Na de massage neemt uw lichaam zuurstof en voedingsstoffen beter op. U zult zich meer ontspannen voelen en vol van energie zijn.

Ontdek ons aanbod aan massages

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende massages:

  • Totale lichaamsmassage
  • Sportmassage
  • Hot stone massage
  • Stoelmassage
  • Voetreflexmassage

Bespreek met ons welke klachten u heeft. Dan zoeken wij voor u de meest geschikte massage uit.

Ontspan optimaal dankzij een massage

Wilt u uw lichamelijke klachten ook verhelpen met behulp van een massage? Maak een afspraak met ons. Wij verhelpen uw lichaam graag van afvalstoffen met een passende massage!

BEL ONS